Terugroepingen

Terugroepingen

Jouw veiligheid is zeer belangrijk voor ons. 

Onderstaande producten werden teruggeroepen door de fabrikant. Mocht je één van deze producten gekocht hebben dan kan je contact opnemen met ToyChamp via webshop@toychamp.be of in een winkel naar keuze voor een volledige terugbetaling.

Gelieve steeds duidelijk te vermelden over welk product het gaat.


Bio Toys houten visspel met 2 hengels

EAN 3380743089416

Het product heeft een leeftijdsclassificatie van +3 jaar, echter dient dit artikel ook geschikt te zijn voor kinderen vanaf 2 jaar. De leverancier vraagt daarom om het artikel terug te brengen naar de winkel.
 
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met onze klantendienst.


FRF Fuzzalots

EAN 5010993864461

Het betrokken product in het assortiment is het lammetje met artikelnummer F4439.

Het product heeft een leeftijdsclassificatie van 4+ en bevat een klein accessoire (wortel) dat bepaalde functionaliteiten van het product activeert wanneer het in de mond van het speelgoed wordt gestopt. De productverpakking bevat de juiste waarschuwing voor kleine onderdelen volgens de EU-speelgoedrichtlijn en de toepasselijke norm. Echter kan het product aantrekkelijk zijn voor kinderen jonger dan 3 jaar waarbij het kleine accessoire verstikkingsgevaar kan opleveren.

Productveiligheid is een topprioriteit bij zowel ToyChamp als Hasbro. De strenge en strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen gelden voor alle Hasbro-producten, waar ter wereld ze ook worden verkocht. Alle producten zijn ontworpen om te voldoen aan alle toepasselijke productveiligheidseisen over de hele wereld.

Heb je dit artikel bij ons gekocht? Breng het artikel dan zeker terug naar een ToyChamp winkel bij jou in de buurt.


Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met onze klantendienst.

EAN 5010993864461

F4439 van asstortiment F17795L0

Naar boven

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy