Terugroepingen

Terugroepingen


Dank u voor uw aankoop bij ToyChamp. 
Uw veiligheid is zeer belangrijk voor ons. Volgende producten werden teruggeroepen door de fabrikant. Mocht u één van deze producten gekocht hebben dan kan u contact opnemen met ToyChamp via webshop@toychamp.be of in een winkel naar keuze voor een volledige terugbetaling.

Gelieve steeds duidelijk te vermelden over welk product het gaat.


Little Dutch Doktertas

Deze doktertas van Little Dutch wordt teruggeroepen door de fabrikant.

Er is een potentieel veiligheidsprobleem vastgesteld, waarbij de mogelijkheid bestaat dat de geel/paarse pillen kunnen loslaten van de strip. Dit kan een zeer ernstig risico vormen voor zeer jonge kinderen, wanneer zij de losgekomen pillen in hun mond stoppen (verstikkingsgevaar)..

Indien u in het bezit bent van deze doktertas, dient u deze pillenstrip buiten het bereiken van kinderen te houden.

U kan zich melden via het e-mailadres; contact@tiamo.nl waarna u de pillenstrip naar hun kan opsturen en u ter compensatie een attentie van hun ontvangt.

Uiteraard kan u het artikel ook terugbrengen naar 1 van onze winkels.

Verkocht vanaf september 2019 tot heden

Barcode: 

8713291444737

 

 

 

Little Dutch treinbaan Adventure blauw

  

Studio100 Bumba Houten Ballenbaan

Studio 100 heeft beslist het product BUMBA HOUTEN BALLENBAAN preventief terug te roepen. Het product werd, voor het in de markt geplaatst werd, uitvoerig getest en er werd geen risico voor de gezondheid vastgesteld. Nu blijkt echter dat er in uitzonderlijke gevallen splinters kunnen loskomen wanneer de ballenbaan op de grond valt.

Voor Studio 100 komt de veiligheid van de consument en de kwaliteit van haar producten op de eerste plaats. Daarom werd beslist om het product preventief terug te roepen. Studio 100 vraagt de consument om de Bumba houten ballenbaan terug te brengen naar de winkel waar het werd gekocht.

Indien u in het bezit bent van dit artikel, dient u deze pillenstrip buiten het bereiken van kinderen te houden.

Barcode: 

5414233209065

 

 

 

Studio100 Bumba ballenbaan