Grote Speelgoedboek

Het Grote Speelgoedboek banner

Het Grote Speelgoedboek

Kom jouw exemplaar gratis halen bij jouw ToyChamp in de buurt!

De Sint en Champy zijn volop bezig met de voorbereidingen om er weer een fantastische Sinterklaasperiode van te maken voor de kindjes! En daarbij hebben we goed nieuws, want het ToyChamp Grote Speelgoedboek is er!

speelgoedboek cover
Het Grote Speelgoedboek van ToyChamp


In het Grote Speelgoedboek neemt Champy je mee op een magische reis door de ToyChamp speelwerelden. Blader door het boek, ontdek het leukste speelgoed, knip & plak en maak je verlanglijstje klaar. Zo weet Sinterklaas precies wat jij wil.

Kijk jij ook zo uit naar de leukste periode van het jaar? Geniet ervan en ontdek al het leuks dat Champy voor je klaar heeft staan.


Hoe kan je je Grote Speelgoedboek bemachtigen?

Kom je boek gratis ophalen in je favoriete ToyChamp winkel! 

Kan je écht niet wachten? Bekijk dan nu al de digitale versie van het boek, zodat je eventueel al kan beginnen aan het maken van je online verlanglijsje(s).

Kom het boek halen in de winkel

Haal het boek op in  de winkel 

Kom je Grote Speelgoedboek halen en ontdek onmiddellijk ook de magische ToyChamp speelwerelden.

Waar is een ToyChamp winkel?
Bekijk de digitale versie

Bekijk de digitale versie van het boek

Kan je niet wachten om het boek te zien? Bekijk dan alvast de digitale versie van het Grote Sintboek.

Bekijk de online versie

Levering aan huis?

Wou je je boek graag bestellen voor levering aan huis? Dat is helaas niet meer mogelijk. Door het grote succes zijn er geen boeken meer beschikbaar voor levering aan huis. Maar geen nood, in de dichtstbijzijnde ToyChamp winkel zijn er nog boeken beschikbaar!


Wil je snel de toppers van het moment ontdekken?

ToyChamp heeft speciaal voor jou een aparte pagina gemaakt met een selectie populaire toppers van het moment. Zo hoef je niet eindeloos te zoeken naar het meest populaire speelgoed.

Naar boven

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy