Kadobonnen

Weet je niet wat te kopen? Is er een feestje of wil je iemand verrassen? Waarom geen kadobon van ToyChamp, perfect voor iedere gelegenheid. Van verjaardag tot geboorte...

Maak een keuze tussen de bonnen van € 5,00 - € 10,00 - € 15,00 - € 20,00 of € 50,00, voeg ze toe in uw winkelmandje en reken af.

Zodra wij de betaling ontvangen hebben, vindt u de kadobon terug in uw account. U logt in met uw emailadres en wachtwoord; bij "uw aankopen" vindt u dan de kadobon in PDF formaat terug. U kan de PDF afprinten en invullen waar nodig. Of u mailt hem dadelijk door naar de persoon in kwestie.

De bon is 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum.
De bon is inwisselbaar op online aankopen, alsook aankopen in onze winkels zelf. De waarde kan in verschillende keren worden opgenomen. Bij niet volledige opname, ontvangt u een tegoedbon voor het restbedrag. Deze kan ook online als in de winkel ingewisseld worden.

U kan voor 1 aankoop altijd meerdere kadobonnen of tegoedbonnen gebruiken. Om deze te valideren geeft u de barcode en verificatiecode in op het afrekenscherm en klikt u op valideren. Het bedrag wordt dan automatisch van de bestelling afgehouden. Bij een restbedrag betaalt u het saldo met uw betaalkaart.

U kan steeds contact opnemen met onze klantendienst voor meer informatie.

Indien u een foutmelding krijgt bij het ingeven van de code kan dit verschillende verklaringen hebben: de bon is niet meer geldig, hij werd reeds geïnd, de barcode of verificatiecode is niet correct ingegeven. Neem contact op met onze klantendienst indien u dit nodig acht.