Over ons

OVER TOYCHAMP

"Wij maken kinderdromen waar"

Bij ToyChamp staan we garant voor heel wat winkelbeleving. Naast een ruim assortiment aan binnen- en buitenspeelgoed, gadgets, multimedia en schoolartikelen, bieden wij ook tal van onvergetelijke activaties aan.

Wij zetten kinderwensen om in een ultieme beleving. Bij ToyChamp maak je kennis met je favoriete helden zoals Bumba, Super Mario, Campus 12, Spider-man, Champy en nog veel meer. Voor al deze superhelden worden er regelmatig meet & greets georganiseerd in één van onze superstores.

Daarbovenop kan je je favoriete speelgoed ook komen uittesten tijdens één van onze interactieve demo's. Zo ben je helemaal zeker van je speelgoed keuze!

bumba
bumba

-Geschiedenis-

spider

De eerste stappen in de speelgoedsector werden in 1989 gezet door Koen Nolmans, de huidige CEO, die toen in het bedrijf van zijn vader stapte (Nolmans-Familiewinkels NV).

De familietraditie werd verder gezet toen broers Wim Nolmans en Frank Nolmans zich er ook bij aansloten.

In 2001 werd 'ToyChamp' opgericht door de familie Nolmans, waarbij dan ook meteen de winkelmascotte Champy was ontstaan.

"Onze missie is kinderen, die in een gedigitaliseerde wereld opgroeien, laten dromen in onze magische winkels. Spelen is een essentieel onderdeel van het leerproces. Met advies en beleving wil ToyChamp daarin faciliteren."

Koen Nolmans - CEO ToyChamp

spider

-Vestigingen-

Onze vestigingen liggen verspreid over heel Nederland. Je kan ons terugvinden in het zuiden van het land helemaal in het noorden.

Onze winkels zijn tussen de 1.400 m2 en 2000m2 groot en bevatten een ruim assortiment aan het laatste nieuwe speelgoed.

Kom langs in één van onze winkels en laat je verrassen door levensgrote shop-in-shops van onder ander LEGO, PLAYMOBIL, Schleich, Sylvanian Families en vele andere topmerken.

Heb je een product gezien maar geraak je niet in onze winkel? Geen probleem, je kan ook altijd een bestelling plaatsen op onze webshop. 

winkel
winkel

-In de pers-

"ToyChamp gaat voor landelijke dekking"

ToyChamp vestigt zich op retailparken aan de rand van steden, met winkels van zo’n vijftienhonderd vierkante meter. “Wij passen beter in de categorie bouwmarkten en tuincentra”, zegt Nolmans. Inmiddels heeft ToyChamp ook acht filialen in België.

champy
Koen

"Familie Nolmans neemt 7 Intertoys XL winkels over"

ToyChamp, de speelgoedwinkelketen van de Limburgse familie Nolmans, heeft een grote overname gerealiseerd in Nederland. Zeven winkels van Intertoys XL werden aan de portefeuille toegevoegd. “Dit past in onze expansiestrategie om met grootschalige winkels in alle grote agglomeraties en steden van Nederland aanwezig te zijn”, vertelt CEO Koen Nolmans.