Over ons

OVER TOYCHAMP

"Wij maken kinderdromen waar"

Bij ToyChamp staan we garant voor heel wat winkelbeleving. Naast een ruim assortiment aan speelgoed, gadgets, multimedia artikelen en schoolartikelen bieden wij tal van onvergetelijke activaties aan.

Zo zetten we onder meer in op beleving door kinderen te laten kennis maken met hun favoriete helden: Bumba, Super Mario, Campus 12, Spider-man, Champy,... allen zijn ze regelmatig terug te vinden in één van onze superstores.

En of dat nog niet alles is, kan je je favoriete speelgoed uittesten tijdens één van onze interactieve demo's in de winkel.

bumba
bumba

OVER TOYCHAMP

-Geschiedenis-

spider

ToyChamp werd in 2001 opgericht door de familie Nolmans. De eerste stappen in de speelgoedsector werden in 1989 gezet door Koen Nolmans, de huidige CEO, die toen in het bedrijf van zijn vader stapte (Nolmans-Familiewinkels NV)

Ook broers Wim Nolmans en Frank Nolmans sloten zich hierbij aan, waardoor de familietraditie werd verder gezet.

"Onze missie is kinderen, die in een gedigitaliseerde wereld opgroeien, laten dromen in onze winkels vol magie. Spelen is een essentieel onderdeel van het leerproces. Met advies en beleving wil ToyChamp daarin faciliteren."

Koen Nolmans - CEO ToyChamp

spider

OVER TOYCHAMP

-Vestigingen-

Onze vestigingen liggen verspreid over heel Nederland. Je kan ons terugvinden van Kerkrade, in het zuiden van het land, tot in Leeuwarden, helemaal in het noorden.

Onze winkels zijn tussen de 1.400 m2 en 2000m2 groot en bevatten een ruim assortiment aan het laatste nieuwe speelgoed.

En dat is nog niet alles : laat je verrassen door levensgrote shop-in-shops van onder ander LEGO, playmobil, Schleich, Sylvanian Families en vele andere topmerken.

Heb je een product gezien maar geraak je niet in onze winkel? Dan kan je nog altijd een bestelling plaatsen in onze webshop.

winkel
winkel

OVER TOYCHAMP

-In de pers-

"ToyChamp gaat voor landelijke dekking"

ToyChamp vestigt zich op retailparken aan de rand van steden, met winkels van zo’n vijftienhonderd vierkante meter. “Wij passen beter in de categorie bouwmarkten en tuincentra”, zegt Nolmans. Inmiddels heeft ToyChamp ook acht filialen in België.

champy
Koen

"Familie Nolmans neemt 7 Intertoys XL winkels over"

ToyChamp, de speelgoedwinkelketen van de Limburgse familie Nolmans, heeft een grote overname gerealiseerd in Nederland. Zeven winkels van Intertoys XL werden aan de portefeuille toegevoegd. “Dit past in onze expansiestrategie om met grootschalige winkels in alle grote agglomeraties en steden van Nederland aanwezig te zijn”, vertelt CEO Koen Nolmans.