Nieuw bij ToyChamp

Nieuw bij ToyChamp

L.O.L. Winter Disco

poppen, verzamelen

Verzamel ook de L.O.L.-popjes en diertjes Lils Winter Disco. Bij elke laag die je opent, ontdek je een nieuwe verrassing! Ontdek jouw Lil Sisters-popje of fuzzy diertje en het bijpassende accessoire!

Capsule Chix

poppen, verzamelen

Op een schitterende wijze kun jij zomaar met 5 capsules die je uit een machine draait, je eigen Sweet Circus Capsule Chix in elkaar zetten en haar uniek stijlen zodat haar eigen speciale karakter straalt!

Nintendo Switch Lite

games, leren

Niet alleen kun je het thuis aansluiten op je smart-tv, maar je kunt het ook in een handomdraai veranderen in een draagbare spelcomputer met een beeldscherm van 6,2 inch, waar je onderweg op kunt spelen

Owleez

poppen, verzamelen

Geef Hooty veel liefde en vriendschap en ze zal genoeg zelfvertrouwen krijgen om te vliegen. Net zoals een echt huisdiertje moet je Hooty eten geven, knuffelen, in slaap wiegen en alle andere dingen waar kleine roze uiltjes van houden.

Our Generation

poppen, verzamelen

De Our Generation poppen zijn net als de meisjes van nu. En samen met hun vriendinnen kunnen zij zich uren vermaken met de prachtige kledingsets, de liefste dierenvriendjes en vele accessoires. Net zoals de generatie meisjes van nu.

Nieuw van L.O.L.

Speelfiguren, verzamelen

Laat je nóg meer verrassen door L.O.L.: zelfs als je het diertje uit z'n verpakking gehaald hebt, weet je nog altijd niet hoe het eruit ziet. Pas als je z'n vachtje eraf haalt, ontdek je welk diertje het is. Hoe cool is dat?!

Bakugan

Speelfiguren, verzamelen

Een gloednieuwe, uitgebreide vechtspeellijn met verbluffende transformaties, een gloednieuw ruilkaartspel dat beslist wie de Ultimate Bakugan Strijder is!

Nieuw van LEGO® TECHNIC

Speelfiguren, verzamelen

Verbeelding en mechanica gaan hier immers hand in hand! Deze zeer realistische en gedetailleerde modellen kunnen zelfs worden uitgerust met een motor zodat ze echt werken. Elke ingenieur in spe moet deze serie van LEGO gewoon in huis halen!

#SNAPSTAR

Speelfiguren, verzamelen

Ze zijn zo dichtbij als BFF's maar kunnen zijn. Verenigd door hun liefde voor mode, stijl, eten, muziek en reizen. Hun slogan is "Doe coole dingen, maak coole foto's."

    

playmobil Dollhouse

Speelfiguren, verzamelen

Zou je graag een huis inrichten van kelder tot zolder? Alles op z’n plaats zetten en versieren? Met PLAYMOBIL Dollhouse kan dit perfect! Slaapkamer, badkamer, salon, keuken,… In zo’n mooi huis kan je oneindig veel verhalen uitvinden. Je figuren zullen er zich zeker thuis voelen!

PS4 Console + Fifa 20

Gamen, spelletjes, actie

FIFA 20 vernieuwt het hele spel. FOOTBALL INTELLIGENCE ontgrendelt een ongekend platform voor realisme wat betreft gameplay, FIFA Ultimate Team™ biedt meer manieren om je droomteam samen te stellen en met EA SPORTS VOLTA speel je authentiek straatvoetbal.

Pokemon

Actiefiguren, verzamelen, speelkaarten

Deze mega zachte elektronische Charmander beschikt over meer dan 20 reacties waarmee je samen plezier kunt hebben. Zijn staart en mond lichten op wanneer je in zijn handjes knijpt of op zijn borst drukt. Hij kan praten en brult vuur geluiden. Hij heeft ook een battle voice functie, dus hij is altijd klaar voor de aanval!


Ontdek de ToyChamp Toppers

De tofste, leukste en meest populaire ToyChamp artikelen.

Champy heeft speciaal voor jullie een selectie gemaakt met de meest populaire, speciale, uitzonderlijke en leuke producten. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Neem dan zeker eens een kijkje.