Nieuw bij ToyChamp

Nieuw bij ToyChamp

Mario & Sonic Olympische Spelen

Game, nintendo, sport

Ga voor goud als je het tegen elkaar opneemt in verschillende sport disciplines, inclusief de 4 nieuwe sporten op de spelen: Skateboarden, Karate, Surfen en Sportklimmen. Uiteraard komen ook de klassiekers aan bod!

Need For Speed Heat

Game, ps4, xboxOne, Race

Een spannende race-ervaring die je het laat opnemen tegen de politie terwijl je probeert toe te treden tot de elite van het straatracen.

Layton's Mystery Journey

Game, nintendo, puzzel

Het oplossen van raadsels zit bij de Laytons in de genen! Nu niemand weet waar professor Layton is gebleven, is het tijd voor zijn dochter Katrielle om de hoofdrol op te eisen in LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™

MediEvil

Game, PS4, actie

De bij fans zo geliefde game is vanaf het graf opnieuw ontwikkeld en combineert klassieke gameplay met verbluffende beelden en dat allemaal in oogstrelende 4K.

Luigi's Mansion 3

Game, nintendo, actie

Luigi denkt een fantastische vakantie te gaan beleven met Mario en zijn vrienden. Zijn droom loopt echter al snel uit op een nachtmerrie. Mario en de anderen worden namelijk gevangengenomen.

Baby Shark

Knuffel, speelgoed, verzamelen

Het populaire kinderlied 'Baby Shark' viral op YouTube en sindsdien krijgen we het niet meer uit ons hoofd! Het vrolijke en aanstekelijke lied heeft al menig kinderhart verovert en heeft op YouTube ondertussen al miljarden views.

DVD Toy Story 4

film, actiefiguren

Andy is inmiddels te oud voor speelgoed en heeft zijn collectie gegeven aan de 4-jarige Bonnie die steeds minder met cowboy Woody speelt. Wanneer ze tijdens haar kennismakingsdag een poppetje maakt van een plastic vorkje en afval, heeft ze een nieuwe favoriete pop: Forky.

Call Of Duty Modern Warfare

games, actie, FPS

Infinity Ward, de studio waarmee het allemaal begon, neemt je in Call of Duty: Modern Warfare® mee op een ongelooflijk rauw, keihard en provocerend avontuur dat op intense wijze laat zien hoe de moderne oorlogsvoering verandert.

L.O.L. Winter Disco

poppen, verzamelen

Verzamel ook de L.O.L.-popjes en diertjes Lils Winter Disco. Bij elke laag die je opent, ontdek je een nieuwe verrassing! Ontdek jouw Lil Sisters-popje of fuzzy diertje en het bijpassende accessoire!

Capsule Chix

poppen, verzamelen

Op een schitterende wijze kun jij zomaar met 5 capsules die je uit een machine draait, je eigen Sweet Circus Capsule Chix in elkaar zetten en haar uniek stijlen zodat haar eigen speciale karakter straalt!

Nintendo Switch Lite

games, leren

Niet alleen kun je het thuis aansluiten op je smart-tv, maar je kunt het ook in een handomdraai veranderen in een draagbare spelcomputer met een beeldscherm van 6,2 inch, waar je onderweg op kunt spelen

Owleez

poppen, verzamelen

Geef Hooty veel liefde en vriendschap en ze zal genoeg zelfvertrouwen krijgen om te vliegen. Net zoals een echt huisdiertje moet je Hooty eten geven, knuffelen, in slaap wiegen en alle andere dingen waar kleine roze uiltjes van houden.


Ontdek de ToyChamp Toppers

De tofste, leukste en meest populaire ToyChamp artikelen.

Champy heeft speciaal voor jullie een selectie gemaakt met de meest populaire, speciale, uitzonderlijke en leuke producten. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Neem dan zeker eens een kijkje.