Nieuw bij ToyChamp

Nieuw bij ToyChamp

PW Patrol - Ready Race Rescue

Ready Race Rescue !!! Exclusief bij ToyChamp. De pups gaan naar de Avonturenbaai 500 race en ontmoeten hun held Woesh. Beleef hun avonturen opnieuw met deze speelsets

 

Little Dutch houten speelgoed

Ontdek de nieuwe collectie houten speelgoed van Little Dutch. Kwalitatief speelgoed van een bekend merk dat speelplezier garandeert voor de kinderen

SWITCH ANIMAL CROSSING - NEW HORIZONS

Met het super exclusieve Eilandleven-pakket van Nook Inc. reis je naar een onbewoond eiland om daar te genieten van een zorgeloos leventje vol creativiteit en volledige vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.

Clementoni Play For Future

Op alle producten van de play fot future die gerealiseerd zijn met 100% gerecycled materiaal wordt een hartvormig blad afgebeeld. 

PLAYMOBIL Everdreamz

Welkom in de wereld van de dromen - welkom in het rijk van de EverDreamerz! Rosalee, Viona, Edwina, Clare en Starleen, dat zijn vijf vriendinnen met grootse dromen.

Loopfietsen en steps van Puky

Met bijna 70 jaar ervaring in de ontwikkeling, het ontwerpen en de productie van kinderfietsen weet Puky  precies waar ze op moeten letten om ervoor te zorgen dat kinderen vanaf het eerste moment van hun mobiliteit kunnen genieten!

Jurassic World

Droomt jouw kind ook helemaal weg als hij het woord dinosaurus hoort? Dan is het speelgoed van Jurassic World perfect voor jullie. Jouw kleine kan zich een echte ranger voelen met een van de poppetjes van zijn favoriete film.

Monopoly Turbo

Heb je niet veel tijd? Geen probleem! Het Monopoly Turbo-bordspel duurt amper 10 minuten! Iedereen werpt en koopt tegelijk, dus moeten spelers hun beurt niet afwachten. 


Ontdek de ToyChamp Toppers

De tofste, leukste en meest populaire ToyChamp artikelen.

Champy heeft speciaal voor jullie een selectie gemaakt met de meest populaire, speciale, uitzonderlijke en leuke producten. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Neem dan zeker eens een kijkje.