Nieuw bij ToyChamp

Nieuw bij ToyChamp

aqua gelz

SPEELFIGUREN, VERZAMELEN

Kies een sjabloon en doe er de gekleurde gel in. Vul een kom met water en meng er het magische poeder in. Dompel dan het sjabloon gevuld met gel onder water. Beweeg zachtjes naar links en rechts zodat je creatie alleen loskomt van het sjabloon.

playmobil Ziekenhuis

SPEELFIGUREN, VERZAMELEN

kom een kijkje nemen naar het compleet ingericht kinderziekenhuis, Operatiezaal uitgerust met verstelbare behandelingstafel, zwenkbare operatielamp en veel apparatuur. Met de lift kom je op de kinderafdeling en de babyafdeling. Met veel accessoires.

Nieuw van LEGO

SPEELFIGUREN, VERZAMELEN

Bij LEGO komen ze graag eens met iets nieuws. Ondertussen vind je bij ToyChamp al meer dan 20 verschillende LEGO reeksen. Ook daarin verschijnen regelmatig nieuwigheden. Om het een beetje eenvoudiger te maken vind je hieronder de nieuwste nieuwigheden

PoP PoPs

SPEELFIGUREN, VERZAMELEN, slijm

Pop Pops Pets biedt een combinatie van een aantal van de beste dingen ter wereld: luchtig slijm, bubbelbultjes en de jacht op schattige verzamelobjecten. Laat de met slijm gevulde bubbels knallen en kijk of je een van de 60 verzamelbare 'Pet'-personages kunt vinden!

Fortnite dekbedovertrekken

verzamelen, bed

“Tijd om te gaan slapen”, een zin die we iedere avond uitspreken en die iedere avond voor een nieuwe strijd met je zoon of dochter zorgt. Maar wat dit ritueel al héél wat leuker zou kunnen maken is de juiste dekbedovertrek.

Nachtwacht Volume 8

DVD, FILM

Deel 2 van seizoen 4 van Nachtwacht met de volgende afleveringen
Beloea, het moddermonster, De beschermer, Het masker, Nyckel, Reik 

TOPWING

Speelgoed, verzamelen

Ontdek onze collectie van TOPWING exclusief bij ToyChamp. Leef je helemaal uit in de avonturen van TOPWING en beleef uren speelplezier.

Funko

Speelfiguren, verzamelen

Funko Pop heeft voor bijna iedere populaire band, spel, serie, game of film wel een poppetjes reeks 

Playmobil Onderwaterwereld

Speelfiguren, verzamelen

Kom een kijkje nemen en duik mee in de onderwaterwereld van Playmobil. 

Toy Story

Knuffels, actiefiguren en meer

Herbeleef de avonturen uit Toy Story met deze leuke figuren, of doen ze dat zelf wel als jij niet in de buurt bent?  

 

Fortnite

VERZAMELEN, VERKLEDEN, BIJLEREN

Helemaal gek van de game Fortnite? Begin dan je eigen Battle Royale in je tuin met dit waterpistool!

 

Treasure X

Speelfiguren, verzamelen

Verzamel alle 24 actie figuren met Treasure X! Met de Treasure X schatkist heb je gegarandeerd 1 in goud gedipte schat! Scheur, graaf en bruis jouw weg naar de schat in een avontuur dat bestaat uit tien verschillende stappen

Nijntje ABC

knuffels, baby, verzamelen

Je kent haar ongetwijfeld: het lieve witte konijn nijntje. Nijntje werd in 1955 voor het eerst getekend door Dick Bruna en siert dus al geruime tijd de vrolijke kinderboeken. Op deze pagina kun je terecht voor een gevarieerde collectie aandoenlijke nijntje knuffels.


Ontdek de ToyChamp Toppers

De tofste, leukste en meest populaire ToyChamp artikelen.

Champy heeft speciaal voor jullie een selectie gemaakt met de meest populaire, speciale, uitzonderlijke en leuke producten. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Neem dan zeker eens een kijkje.