Pokemon

pokemon banner

Pokémon

Wat begon als een simpele game op de Gameboy (de draagbare spelconsole van Nintendo) is nu uitgegroeid tot een een media-imperium met tientallen games, strips, films, speelgoed en een "augmented reality"- game Pokémon Go.

Pokémon is hot! Iedereen is op zoek naar de leukste Pokémon items. En ja, die vind je natuurlijk bij ToyChamp!

Scroll snel door de meest populaire Pokemon producten van het moment


Bekijk de volledige Pokémon collectie bij ToyChamp


Zoek je nieuwste Pokémon volgens jouw budget


25 jaar Pokémon

2021 was een speciaal jaar want Pokémon werd 25 jaar! Ook Katy Perry is een Pokémon fan! Ze heeft een nieuw nummer uitgebracht om de vijfentwintigste verjaardag van Pokémon te vieren. In het liedje 'Electric' zingt ze over opgroeien. In de bijbehorende clip steelt ze samen met Pikachu de show!

Bekijk de videoclip én ontdek tegelijk de Pokémon collectie bij ToyChamp!


Meer over Pokémon!

Pokémon is voor niemand nog een onbekende. Het Pokémon fenomeen startte in Japan in 1996 en groeide uit tot een van de meest populaire kinderentertainment producties ter wereld. Ondertussen zijn er al meer dan elf Pokémon-films en twaalf seizoen televisiereeksen geproduceerd. Dan hebben we nog niet de ruikkaarten en videospellen vermeld! De Pokémontrein heeft nog lang niet haar eindstation bereikt. Met nieuwe Pokémon die toegevoegd worden aan de Pokédex is de rage nog niet klaar om te gaan liggen! 

Herinner je je het jaar 2016 nog? Pokémon was dankzij de Pokémon Go zowaar nog meer aanwezig in onze levens. Dit is het perfecte voorbeeld dat de Japanse anime, met Ash en Pikachu in de hoofdrol, na meer dan 20 jaar nog altijd razend populair is bij jong en oud.

Anno 2021 zijn er reeds meerdere generaties opgegroeid met de Pokémon zoals Charizard, Bulbasaur, Mewto en honderden anderen. Maar het succes is nog lang niet in zicht. Met ondertussen 8 generaties aan Pokémon, blijft de Pokémon-familie duidelijk groeien. Intussen vind je je favotiete Poké-figuurtjes ook al terug op zo goed als elk platform dat je kan bedenken. Op Gamingvlak zit je rechtstreeks goed met de games op de Nintendo consoles of de Playstation versies. Je kan het zo gek niet bedenken: van knuffels tot actiefiguurtjes en zelfs rugzakken. Ondertussen blijft ook het klassieke Pokémon speelgoed en het uitwisselen van Pokémon kaarten een vaste waarde onder de fans.


Naar boven

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy