Playmobil

PLAYMOBIL

PLAYMOBIL is een klassieker in het speelgoed! Een echt iconisch speelgoedmerk. Heb jij kids die graag verhaaltjes verzinnen? Dan is PLAYMOBIL ideaal! Geef ze een leuke speelset cadeau voor hun verjaardag of communiefeest. Ontdek het uitgebreide PLAYMOBIL assortimenten bij ToyChamp en kies het perfecte thema voor jouw kapoenen. Het stadsleven, piraten, ridders … Er is voor elk wat wils!

Scroll snel door de meest populaire PLAYMOBIL producten van het momentOntdek alle PLAYMOBIL thema's

PLAYMOBIL Country
PLAYMOBIL Wiltopia
Playmobil Ayuma
Playmobil 123
Playmobil Novelmore
PLAYMOBIL City Action
Playmobil Dollhouse
PLaymobil city life
PLAYMOBIL Asterix
Playmobil Dino Rise
Playmobil Duck on call
Playmobil family-fun
Playmobil Back to the Future
Playmobil 007 James Bond
PLAYMOBIL Porsche
PLAYMOBIL Mini Cooper
PLAYMOBIL Mercedes Benz
PLAYMOBIL Citroen
PLAYMOBIL Heidi
PLAYMOBIL Cadeausets
Playmobil Princess
Playmobil pirates
Playmobil spirit
Playmobil Stuntshow
PLAYMOBIL Top Agents
PLAYMOBIL Fairies
PLAYMOBIL Ghostbusters
Playmobil Scooby Doo
PLAYMOBIL dragons
PLAYMOBIL Magic
PLAMYMOBIL Galaxy Police
PLAYMOBIL Space
PLAMYMOBIL Ever Dreamerz
PLAYMOBIL knights
Playmobil Volkswagen
Playmobil the A-team
Playmobil Sports & Action
PLAYMOBIL figures
PLAYMOBIL City Action
Playmobil Starterpack
Playmobil Christmas

PLAYMOBIL Specials


Ontdek de PLAYMOBIL Cataloi


PLAYMOBIL Classic Cars: De Mini Cooper


PLAYMOBIL bij ToyChamp

Stap binnen in de online PLAYMOBIL-winkel van ToyChamp. PLAYMOBIL is perfect voor kinderen met fantasie in overvloed! Het is een iconisch merk in het speelgoed. De plastic poppetjes van PLAYMOBIL zijn sinds jaar en dag dé hit bij alle kinderen, groot en klein, die zich volledig willen uitleven in hun fantasiewereld. 

PLAYMOBIL richt zich vooral op een doelgroep tussen vier en twaalf jaar, maar kan zeker ook geschikt zijn voor jonger of ouder. Er is maar weinig speelgoed op de markt die deze leeftijdscategorie zo goed bereikt, boeit en vasthoudt als PLAYMOBIL. Grote broer kan samenspelen met kleine zus, en omgekeerd.

Bovendien is de diversiteit aan thema's zo groot, dat je 'ik verveel me', haast nooit meer door het huis zal horen weerklinken. Stimuleer de creativiteit, fantasie en speellust van je kinderen met PLAYMOBIL speelsets!

De bekende PLAYMOBIL figuurtjes en uitgebreide speelsets zijn in heel veel herkenbare thema's te bestellen, zoals PLAYMOBIL Country, PLAYMOBIL City Life en PLAYMOBIL Dino Rise. Alle thema’s sluiten perfect aan bij de belevingswereld van kinderen. 

Speciaal voor de jongere kinderen is de PLAYMOBIL 1.2.3. op de markt gebracht, met vrolijke kleuren en afgeronde vormen. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Naar boven

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy