LEGO

LEGO

De grootste LEGO® collectie vind je bij ToyChamp!

Ontdek bij ToyChamp dan de nieuwste en coolste LEGO® producten aan de scherpste prijzen. Je vindt de grootste LEGO® collectie bij ToyChamp!  Bestel je LEGO® speelgoed direct online of bezoek één van onze winkels in de buurt. Speel je mee? Rebuild your world!
 


Kadotips voor Vaderdag

Ben je nog op zoek naar een stoer kadootje voor Vaderdag? Bekijk dan onze tips van LEGO®! 


Scroll snel door de meest populaire LEGO® producten van het moment


Vind het perfecte LEGO® kadootje


Kies uit de populairste LEGO® thema's van het moment

LEGO Gabby's Dollhouse
LEGO Super Mario
LEGO Icons
LEGO Avatar
LEGO Friends
LEGO Star Wars
LEGO Ninjago
LEGO Technic
LEGO City
LEGO Minecraft
LEGO Dots
LEGO Classic
LEGO Creator 3+1
LEGO Duplo
LEGO Harry Potter
LEGO Speed Champions
LEGO Architecture
LEGO Ideas
LEGO Disney
LEGO Super Heroes marvel
LEGO Marvel Spidey and Friends
LEGO Art

Meest gezocht van LEGO®


Zoek je nieuwe LEGO® bouwset volgens jouw budget


Ontdek de leukste LEGO® topics

LEGO dieren
LEGO natuur
LEGO Ninja's
LEGO Draken
Klik hier en ontdek de LEGO voertuigen
LEGO preschool
LEGO Helden
LEGO ruimte en robots
LEGO Dino's
LEGO Gaming
LEGO huizen en gebouwen
LEGO Kunst en beroepen
LEGO Prinsessen
LEGO kermis

Ontdek alle LEGO® producten


LEGO® catalogus januari - juni 2023

lego catalogus

LEGO® Catalogus

Ontdek je favoriete LEGO® thema's en de nieuwste bouwsets!

Bekijk de LEGO Catalogus 

Prikkel je verbeelding met LEGO® en laat kinderen hun eigen fantasiewereld bouwen.

Zowel kleine als grote bouwers zullen urenlang speelplezier beleven met de klikbare LEGO® steentjes. Beginnende bouwers starten met de blokjes van LEGO® Duplo en schakelen over naar de kleinere steentjes met o.a. LEGO® Friends, LEGO® City of LEGO® Ninjago. Ook aan de gevorderden is gedacht! Eindeloos speelplezier met bijvoorbeeld de gedetailleerde bouwsets van LEGO® Technic. 

LEGO® is ongekend populair

Waar het klein begon in 1947 met kleine blokjes, veroverde de Deense speelgoedfabrikant inmiddels de hele wereld. Allerlei uitbreidingen, nieuwe thema’s, videogames en films zorgen ervoor dat LEGO® wereldwijd ongekend populair blijft. De verschillende LEGO® bouwsets geven iedereen enorm veel mogelijkheden tot het creëren van fantasierijke werelden. Een assortiment blokjes en stenen dat zowel jong als oud blijft aanspreken. LEGO® brengt verschillende hedendaagse thema’s tot leven. Daarnaast zijn er ook nog dozen met standaard blokjes in verschillende maten en kleuren. Dit voor de creatieve geesten die zelf aan de slag willen gaan met het ontwerp van de meest indrukwekkende constructies.

Ook voor de allerkleinsten

Als je door de verschillende thema’s gaat, dan merk je al snel dat LEGO® zich op alle leeftijdscategorieën richt. De allerkleinsten hou je urenlang bezig met LEGO® Duplo. Deze blokken zijn net iets groter dan de klassieke blokjes waardoor ze geschikt zijn voor peuters en kleuters. Met LEGO® Duplo verbeter je de motorische vaardigheden van je kind. Bovendien stimuleert het ook de creativiteit en de fantasie. Naast de standaard dozen zijn er ook boerderijen, scholen, huisjes en andere thema’s te verkrijgen. Deze sluiten perfect aan bij de leefwereld van de kleuters. Wil jij een boeiende en leerzame set aanschaffen? Dan is LEGO® Duplo zeker een aanrader!

LEGO® is voor iedereen. Verschillende speelsets beschikbaar.

LEGO® is zeker het ideale cadeau voor je dochter, nicht, metekind of kleindkind. Met de LEGO® Friends collectie maak je ongetwijfeld de juiste keuze. Deze collectie bestaat uit verschillende dozen die al het nodige bevatten om een volledige leefwereld op te bouwen. Met deze reeks koesteren kinderen leuke herinneringen met hun beste LEGO® Friends. De sets bevatten vrouwelijke figuurtjes die de vriendinnen (Friends) uit de naam van de collectie vormen. Ook werd er een waaier aan leuke elementen opgenomen. Denk maar aan boomhutten, jobs, huisjes, vrije tijdsactiviteiten, …

De tegenhanger van de LEGO® Friends reeks is de LEGO® City collectie. Ook bij deze sets vind je een waaier aan leuke elementen terug die variëren van politiekantoren, brandweerkazernes en treinen tot vliegtuigen, bouwwerven en boten. Binnen de verschillende thema’s en fantasiewerelden zijn vooral de LEGO® Ninjago en LEGO® Star Wars reeksen erg populair. Van de Ninjago reeks bestaat er zelfs een animatiereeks die de poppetjes tot leven brengt. Naast Star Wars werden ook andere populaire films omgezet in blokjes. Ook Batman, Superman en verschillende andere filmfiguren werden al omgetoverd tot een plastiek figuurtje. Je kan kiezen tussen een klein doosje met een leuk element in of een grote doos met meerdere indrukkwekkende elementen en meerdere figuurtjes. Voor ieder wat wils!

Vernieuwend LEGO®

LEGO® dat is ook weer telkens iets nieuws. De Deense speelgoedfabrikant komt vaak met vernieuwende en innovatieve reeksen uit, zoals LEGO® Super Mario, LEGO® Dots, LEGO® Vidiyo of LEGO® Hidden Side. Stuk voor stuk innovatief topspeelgoed dat helemaal aansluit en inspeelt op de leefwereld van kinderen en van hun doelpubliek.

LEGO® voor gevorderden

Tot slot biedt LEGO® ook blokjes aan voor gevorderden. De reeks LEGO® Technic richt zich op jongeren van 11 tot 16 jaar en biedt wat meer uitdaging. Deze reeks bevat vooral voertuigen in verschillende maten en vormen die door middel van een afstandsbediening kunnen worden bestuurd. Elke bouwset bestaat uit een aantal kleine blokjes en details die volgens een instructieboekje gebouwd moeten worden. Vaak zijn het enorm grote projecten die toch zeker voor enkele uren bouwplezier zorgen. Het resultaat achteraf mag er natuurlijk wel wezen!


LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, the HIDDEN SIDE logo, MINDSTORMS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. Used with permission. ©2021the LEGO Group

Naar boven

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy