Bing

Bing het konijn banner

Bing

Bing verhaaltjes zijn kort maar zitten vol leuke avonturen die zowel door jong als door oud herkend worden. De Bing-reeks weerspiegelt het leven van jonge peuters en kleuters op een authentieke en speelse manier. De realiteit wordt op een luidruchtige, vrolijke en soms chaotische manier weergegeven.


Ontdek de volledige Bing collectieMeer over Bing

Bing is het geesteskind van auteur Ted Dewan. De bedenker van Bing was het beu om telkens opnieuw eerder onrealistische kinderboekjes voor te lezen aan zijn dochter. Als reactie bedacht hij zelf enkele kinderverhaaltjes. Deze zouden de energieke, nieuwsgierige en ontdekkingsgerichte aspecten uit het leven van een peuter weerspiegelen. En zo werd Bing het konijn geboren. 

Het konijn Bing is 3 jaar oud en zoals alle 3-jarigen is hij energiek, speels en helemaal betrokken met de wereld rondom hem. Wanneer hij op ontdekking gaat en nieuwe ervaringen opdoet, kan een combinatie van enthousiasme en onervarenheid soms wel tot teleurstellingen leiden. Gelukkig kan Bing dan altijd rekenen op zijn vrienden!

Bing's mini-avontuurtjes

Het konijntje Bing is baanbrekend in zijn oprechtheid en authenticiteit. Dit is duidelijk te zien in de korte afleveringen van Bing. In de zogenoemde "micro-drama's" beleeft Bing met zijn vriendjes dezelfde avonturen die peuters beleven en waarmee peuters zich ongetwijfeld kunnen herkennen. Op een speelse, grappige, humane en empathische manier worden peuters met de korte afleveringen van Bing positief ondersteund.

Bing in huis 

Het is niet te ontkennen dat Bing een sterke opmars heeft gemaakt in de speelgoedwereld. Het ongeziene succes van de Bing verhaaltjes en Bing afleveringen niet onopgemerkt voorbij gegaan. Hierdoor kan je Bing een plaatsje in je gezin geven. Door de co-operatie tussen het Bing-team onder Acamar Films en grote speelgoedproducenten zoals Fisher Price en Ravensburger, haal je voor je kleine oogappel het leukste Bing speelgoed zoals een Bing knuffel, Bing puzzels of Bing bouwblokken in huis. 

Oohja! Bij ToyChamp vind je exclusief de reuze Bing knuffel van 50cm!

Naar boven

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy