ToyChamp Kerkrade - Feestelijke opening

Welkom in onze vernieuwde winkel!

Hernieuwde Winkel Kerkrade Hernieuwde Winkel Kerkrade

ToyChamp Kerkrade is niet alleen vernieuwd, maar ook uitgebreidt! Het is nu de grootste speelgoedwinkel van Limburg met niet minder dan 2000(!) vierkante meter oppervlakte!Nog meer beleving, shop-in-shops, grote collecties, speelmogelijkheden voor de kids, ... Zo maken wij kinderdromen waar! 

Kom zeker eens een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel. Wanneer je tijdens het openingsweekend mee komt feeste, kan je genieten van talloze events, acties en kortingen! 

ADRESGEGEVENS

Parkstad Limburg Stadion
Roda J.C. Ring 49
6466 NH, Kerkrade

Shop in Shop


Shop in Shop - Paw Patrol Brandweerwagen

Paw Patrol Brandweerwagen

Kom de Paw Patrol Brandweerwagen van Marshall ontdekken! Deze grote brandweerwagen zit boordenvol Paw Patrol artikelen. Rij jij mee met de Paw Patrol pups?!


LEGO Shop in Shop

LEGO Shop in Shop

Speciaal voor de LEGO fans hebben we een gehele sectie voorzien in onze winkel. Een echte Shop in Shop waar je alles vindt van LEGO. Wat vind je van ons diorama? Of de levensgrote bouwsels?


Playmobil Shop in Shop

Playmobil Shop in Shop

Een echte Shop in Shop voor de playmobil fans, waar je alles kan vinden wat je zoekt, onze collectie is groot! Bekijk zeker ook de interactieve demo opstelling!


Shop in Shop Sylvanian Families

Sylvanian Families Shop in Shop

Groot huis van Sylvanian Families die helemaal gevuld is met de nieuwste Sylvanian Families artikelen.  Kom hem zeker bewonderen

Shop in Shop schleich

Schleich Shop in Shop

Een grote rek boordevol met de tofste Schleich artikelen! Hier vind je gegarandeerd voor ieder wat wils!