Jan van Haasteren Puzzels

Jan van Haasteren - Jumbo

Het humoristische nummer 1 puzzelmerk voor volwassenen!

Jan van Haasteren

Jan van Haasteren puzzels zijn de populairste puzzels voor volwassenen in Nederland. Met de kleurrijke, gedetailleerde en humoristische platen heeft hij een grote schare fans opgebouwd die in elke puzzel Jan zijn handelskenmerken terug kunnen vinden: de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan's zelfportret zitten in bijna elke puzzel verborgen. Jan tekent al dertig jaar puzzels voor Koninklijke Jumbo. De Jumbo collectie bevat meer dan honderd Jan van Haasteren puzzels, variërend van 150 tot 5000 stukjes en elk jaar wordt het assortiment verder uitgebreid met nieuwe puzzels van Jan en de andere tekenaar van de Jan van Haasteren studio. In 2017 verscheen een 290 pagina tellend uniek boek over het werk en leven van Jan van Haasteren getiteld: Van Striptekenaar tot Puzzelfenomeen.

Meet & Greet met Dick Heins van Jan van Haasteren
zaterdag 3 november
ToyChamp Apeldoorn
van 12u00 tot 16u00

Meet & Greet Dick Heins

Op 3 november komt Jan van Haasteren studio tekenaar Dick Heins langs in de Toychamp winkel in Apeldoorn. Daar kan je karikatuur laten tekenen en een Jan van Haasteren puzzel laten signeren.*

De tekenaars van Studio Jan van Haasteren

Om aan de grote vraag naar Jan van Haasteren puzzels te voldoen heeft Jumbo in 2014 ‘Studio Jan van Haasteren’ opgericht. In deze studio werken Rob Derks, Dick Heins en Marco Eisinga, drie talentvolle illustratoren, samen met hun idool Jan aan nieuwe dolkomische puzzelplaten.

NK legpuzzelen

NK Legpuzzelen 2019

Wist je dat het Nederlands Kampioenschap legpuzzelen wordt gespeeld met Jan van Haasteren puzzels?

*Tijdens het aangekondigde evenement worden foto’s, video’s en eventueel ander beeldmateriaal opgenomen.  Door aanwezig te zijn op het evenement bent u zich daarvan bewust.  ToyChamp kan dit beeldmateriaal gebruiken voor haar eigen commerciële doeleinden.  In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming vindt u alle informatie over wat ToyChamp met dit beeldmateriaal doet en de verwerking van uw persoonsgegevens op www.toychamp.nl/privacy.

Jan van Haasteren collectie