Update

Winkels tijdelijk gesloten, webshop blijft geopend

Afhalen in de winkel:
  • Winkels zijn tijdelijk gesloten tot 9 februari 2021.
  • Afhalen in 1 van onze winkels is door de sluiting ook niet mogelijk.
  • Indien u in een straal van ongeveer 5 km rondom de winkel woont, kan je ervoor kiezen om je bestelling door een winkelmedewerkers te laten bezorgen. Meer informatie vind je hier

Levering aan huis:

Kan ik een online bestelling in de winkel afhalen?

Door de sluiting van de winkels is het momenteel niet mogelijk om bestellingen in de winkel af te halen.

Door gebruik te maken van de bestelknop "Bezorgen vanuit de winkel" kies je ervoor om een artikel te bestellen en vanuit de winkel te laten bezorgen. 

Dit kan alleen als je binnen een straal van ongeveer 5 km rondom de winkel woont. Hier vind je een lijst terug met de postcodes waar we bezorgen. Hiervoor krijgt u geen track en trace code. Onze winkelmedewerkers zullen voor de bezorging zorgen. 

Woon je niet in het postcodegebied waar er bezorgd wordt? Dan kan je nog steeds je bestelling plaatsen!
Wij zetten hem dan alvast voor je klaar in een ToyChamp winkel naar keuze. Ophalen kan dan pas zodra de winkels weer open mogen.

Kan ik nog bij ToyChamp terecht?

Ondanks de tijdelijke sluiting van de ToyChamp winkels, blijven wij nog steeds voor jou klaarstaan. Online shoppen blijft gewoon mogelijk. Je kan dus je favoriete speelgoed online blijven bestellen en deze veilig thuis laten leveren.

Wij, als ToyChamp-team, doen ons uiterste best om jullie ook tijdens deze moeilijke periode een vlot en aangenaam online winkelmoment te bezorgen. 

Zijn de ToyChamp Winkels open?

Helaas moeten ook wij onze ToyChamp winkels sluiten tot 9 februari. De webshop blijft wel gewoon geopend. Je kan dus online shoppen en je bestelling thuis laten leveren.

Welke maatregelen neemt ToyChamp?

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten zijn onze eerste prioriteit. Daarom volgen we de maatregelen van het RIVM zeer nauwgezet. Zowel tijdens het leveren, alsook bij het verwerken van je online bestelling gelden volgende regels

  • Handen worden regelmatig gewassen met desinfecterende zeep of gel.
  • De richtlijn van 1,5 meter afstand wordt gerespecteerd.

 

Wij wensen iedereen veel moed in deze moeilijke periode en kijken er alvast naar uit om jullie weer op een veilige en aangename manier te mogen ontvangen. Zorg voor jezelf en ook voor elkaar. 


Levertijd webshop

Door de uitzonderlijke omstandigheden kunnen levertijden oplopen. We proberen al de pakjes zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. Door de drukte kan het natuurlijk zijn dat de bestelling iets langer onderweg is dan je van ons gewend bent. Gelieve hier rekening mee te houden.

Afleveringen gebeuren enkel op weekdagen (tussen 8u00 en 18u00).

Zodra je bestelling verwerkt werd en opgehaald door de transporteur, ontvang je een email met een Track & Trace code. Zo kan je makkelijk de levering van je bestelling opvolgen.