Update

Winkels geopend zonder afspraak

Bij ToyChamp kan je weer winkelen zonder afspraak. Je hebt dus geen afspraak meer nodig om de winkels te bezoeken. Online shoppen is ook nog steeds mogelijk.

Online winkelen

Afhalen in de winkel:
 • Plaats je bestelling en kies voor de optie 'Afhalen in één van onze winkels'
 • Bestellingen afhalen kan gratis.

Levering aan huis:

 

Moet ik een afspraak maken om te winkelen?

Nee, het is niet meer nodig om een winkelafspraak te maken. Je hebt dus geen afspraak meer nodig om onze ToyChamp winkels te bezoeken.

Kan ik vrijblijvend komen winkelen bij ToyChamp?

Ja, je kan weer vrijblijvend, wanneer je zelf wenst, de winkel bezoeken. Het is niet meer nodig om een winkelafspraak te maken. 

Kan mijn kind mee komen winkelen?

Kinderen mogen mee winkelen.

Is retourneren (omruilen) al mogelijk?

Ongebruikte producten kunnen omgeruild worden in de winkel. Je moet daarvoor geen afspraak meer maken. De winkelmedewerkers helpen je met plezier verder. 

Wat als ik een defect product heb?

Is je gekochte product defect? Dan heb je recht op garantie. Bezoek een van onze ToyChamp winkels zodat onze winkelmedewerkers het voor jou kunnen bekijken. Voor extra informatie i.v.m. garantie kan je ook altijd contact opnemen met de klantendienst via mail: webshop@toychamp.nl

Hoe kan ik een online bestelling in de winkel afhalen?

Online bestellingen kunnen afgehaald worden tijdens de gewone openingsurenJe plaatst een online bestelling waarbij je het product niet aan huis laat leveren, maar zelf gaat afhalen in een ToyChamp winkel naar keuze.
 • Je ontvangt een email zodra je bestelling is verwerkt. Na ontvangs van de bevestigingsmail kan je de bestelling gratis afhalen.
 • Je bestelling wordt in de winkel aan je overhandigd.
 • Neem je factuur mee: afgeprint document of op je mobiel. Aankoopbevestiging is niet voldoende.
 • Wanneer een product niet voorradig is in de winkel van uw keuze, kan hij ook niet besteld worden voor afhaling.
 • Kom je bestelling liefst alleen afhalen en draag een mondmasker.
 

Houd er wel rekening mee dat er heel veel bestellingen binnenkomen. Het kan dus zijn dat je niet meteen op dezelfde dag je bestelling kan afhalen. Probeer zeker goed op voorhand je bestelling te plaatsen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 Onze winkelmedewerkers doen hun uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk klaar te zetten.


Welke maatregelen neemt ToyChamp?

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten zijn onze eerste prioriteit. Daarom volgen we de maatregelen van het RIVM zeer nauwgezet. 

Om voor een veilig en vlot winkelbezoek te zorgen, houden we rekening met een aantal belangrijke veiligheidsmaatregelen:

 • Volg ons deurbeleid om veilig te kunnen winkelen.
 • Winkel bij voorkeur alleen.
 • Bewaar een veilige afstand van 1,5 meter tussen andere klanten en medewerkers.
 • Draag een mondkapje.
 • Beperk je winkeltijd om drukte te vermijden.
 • Betaal bij voorkeur elektronisch of contactloos.
 • Ontsmet je handen aan de desinfectiepaal bij de ingang alvorens de winkel te betreden.

Wij, als ToyChamp-team, doen ons uiterste best om jullie ook tijdens deze vreemde periode een vlot en veilig winkelmoment te bezorgen.

Zorg voor jezelf en ook voor elkaar.

 
 
 

Openingsuren winkels

De winkels zijn geopend volgens de normale openingsuren, uitgezonderd de koopavonden. Gezien de huidige maatregelen, worden koopavonden tot 20u gehouden.

Klik hier voor de actuele openingsuren van jouw ToyChamp winkel.

Levertijd webshop

 

LEVERING AAN HUIS

Kies je voor levering aan huis, houd dan rekening met de levertijden. De meeste pakjes worden de volgende werkdag geleverd. Het kan echter zijn op drukkere momenten dat een pakje 2-3 werkdagen onderweg is.

Afleveringen gebeuren alleen op weekdagen (tussen 8u00 en 18u00).

Zodra je bestelling verwerkt werd en opgehaald door de transporteur, ontvang je een email met een Track & Trace code. Zo kan je makkelijk de levering van je bestelling opvolgen.

 

AFHALEN IN EEN WINKEL

Afhalen in een winkel is gratis en kan tijdens de gewone openingsuren van de winkel. Klik hier voor de actuele openingsuren.