Update

WINKELS OPENEN OP AFSPRAAK

Winkelen op afspraak mogelijk bij ToyChamp! Dan zijn er dus 3 mogelijkheden om bij ToyChamp te shoppen: 

Winkelen op afspraak

 • Kies je favoriete winkel en reserveer je persoonlijke tijdslot van 30 minuten.

Online winkelen

Afhalen in de winkel:
 • Plaats je bestelling en kies voor de optie 'Afhalen in één van onze winkels'
 • Bestellingen afhalen kan gratis op afspraak.

Levering aan huis:

Kan ik vrijblijvend komen winkelen bij ToyChamp?

Nee, winkelen kan alleen op afspraak. Elke tijdslot bestaat uit 30 minuten winkelplezier. Meld je zeker tijdig aan bij de winkel.

*Je kan max. 2 blokken na elkaar boeken.

Hoe kan ik een afspraak maken om te winkelen?

 • Kies de ToyChamp winkel waar je op afspraak wil winkelen. Klik hier om je winkel te selecteren.
 • Kies de gewenste dag en reserveer je tijdslot van 30 minuten.
 • Per persoon maak je een aparte afspraak (uitgezonderd kinderen onder de 12 jaar).
 • Houd er rekening mee dat er minimaal 4 uur (verplichte maatregel) moet zitten tussen je gemaakte afspraak en je bezoek aan de winkel.

Kan mijn kind mee komen winkelen?

Indien je kind(eren) jonger is (zijn) dan 12 jaar, dan mag hij/zij de winkel met je mee betreden.
Indien je kind ouder is dan 12 jaar, dan zal je ook voor hem/haar een aparte afspraak moeten inboeken op hetzelfde tijdslot.
Mensen die door een beperking begeleiding nodig hebben, mogen ook vergezeld worden door één volwassene.

Is retourneren (omruilen) al mogelijk?

Ongebruikte producten kunnen weer omgeruild worden op afspraak. Je moet daarvoor zelf een afspraak maken via de afspraakplanner. De winkelmedewerkers helpen je dan met plezier verder. 

Wat als ik een defect product heb?

Is je gekochte product defect? Dan heb je recht op garantie. Je kan daarvoor een afspraak maken via de afspraakplanner. Voor extra informatie i.v.m. garantie kan je ook altijd contact opnemen met de klantendienst via mail: webshop@toychamp.nl.

Kan ik nog steeds een online bestelling in de winkel afhalen?

Online bestellingen kunnen nog steeds afgehaald worden op afspraak. Na je aankoop dien je zelf je afspraak te maken via de afspraakplanner.
 • Je ontvangt een email zodra je bestelling is verwerkt.
 • De winkel zal niet meer telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen maar je moet de afspraak zelf inplannen via de afspraakplanner.
 • Je bestelling wordt in de winkel aan je overhandigd.
 • Kom je bestelling alleen afhalen.
 • Neem je factuur mee: afgeprint document of op je mobiel. Aankoopbevestiging is niet voldoende.

Houd er wel rekening mee dat er heel veel bestellingen binnenkomen en je zelf je afspraak moet maken. Het kan dus zijn dat je niet meteen op dezelfde dag je bestelling kan afhalen. Probeer dus zeker op voorhand je bestelling te plaatsen zodat je een overvolle agenda kan vermijden.

Welke maatregelen neemt ToyChamp?

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten zijn onze eerste prioriteit. Daarom volgen we de maatregelen van het RIVM zeer nauwgezet. Zowel tijdens het leveren, alsook bij het afhalen en verwerken van je bestellingen gelden volgende regels

 • Handen worden regelmatig gewassen met desinfecterende zeep of gel.
 • De richtlijn van 1,5 meter afstand wordt gerespecteerd.
 • Dragen van een mondkapje is verplicht.
 • Kom je bestelling alleen afhalen.
 • Maar 1 klant (persoon) per winkelafspraak toegelaten. Uitgezonderd kinderen jonger dan 12 jaar en personen die door een beperking begeleiding nodig hebben.
 • Kom maximaal 5 minuten voor het tijdstop van je afspraak.

 

Wij wensen iedereen veel moed in deze moeilijke periode en kijken er alvast naar uit om jullie weer op een veilige en aangename manier te mogen ontvangen. Wij, als ToyChamp-team, doen ons uiterste best om jullie ook tijdens deze moeilijke periode een vlot en aangenaam online winkelmoment te bezorgen.


Zorg voor jezelf en ook voor elkaar.


Openingsuren winkels

De winkels zijn weer geopend volgens de normale openingsuren, uitgezonderd de koopavonden. Gezien de huidige avondklok zijn er geen koopavonden.

Klik hier voor de actuele openingsuren van jouw ToyChamp winkel.

Levertijd webshop

 

LEVERING AAN HUIS

Kies je voor levering aan huis, houd dan rekening met de levertijden. De meeste pakjes worden de volgende werkdag geleverd. Het kan echter zijn op drukkere momenten dat een pakje 2-3 werkdagen onderweg is.

Afleveringen gebeuren alleen op weekdagen (tussen 8u00 en 18u00).

Zodra je bestelling verwerkt werd en opgehaald door de transporteur, ontvang je een email met een Track & Trace code. Zo kan je makkelijk de levering van je bestelling opvolgen.

 

AFHALEN IN EEN WINKEL

Afhalen in een winkel kan alleen op afspraak tijdens de gewone openingsuren van de winkel. Via de afspraakplanner kan je je afspraak maken en het gewenste tijdstip kiezen.


Tussen het plaatsen van een bestelling en het afhalen ervan moet verplicht 4u tussen zijn. Dit is een door de overheid genomen maatregel die wij verplicht moeten volgen. Daar wordt al rekening mee gehouden bij het maken van de afspraak.

Gelieve niet zelf naar de winkel te rijden zonder afspraak en rekening te houden met de wachttijden die kunnen oplopen.

Het kan namelijk voorkomen dat naast de verplichte 4 uren, je niet meteen een afspraak kan vastkrijgen op dezelfde dag gezien de enorme drukte. We doen er echter alles aan om afspraken zo aangenaam en veilig mogelijk in te plannen.