Bestellen en betalen


Onze betaalmiddelen

We willen het u als klant zo makkelijk mogelijk maken! Daarom ondersteunen we verschillende betalingsmethoden! Van Ideal en Bancontact, tot Klarna (betaal later) of kredietkaart.

klarna

Klarna

ideal

iDEAL

bancontact

Bancontact

visa

VISA

mastercard

MasterCard


Wat is Klarna (betaal later)?

Voor bestellingen met een waarde tot € 99,95 heb je de optie om te kiezen voor Klarna (betaal later) als betaaloptie. Als je voor Klarna (betaal later) kiest, bieden wij je de mogelijkheid om pas 14 dagen na de verzending van je goederen te betalen. Wij dragen ons betaalverzoek op jou over aan Klarna Bank AB (“Klarna”). Zij betalen de aankoop dan aan ons en Klarna zal jou daarna een betalingsopdracht sturen zodat je achteraf aan Klarna kan betalen. Altijd zonder rente en zonder extra kosten, wanneer je op jouw beurt Klarna op tijd betaalt natuurlijk. Het voordeel? Je betaalt alleen voor wat je houdt. Betalen doe je met ideal, krediet of debit kaart, directe overschrijving of Bancontact.

Je betaalt enkel wanneer je je bestelling hebt ontvangen!

Klarna biedt consumenten ook Aankoopbescherming aan. Dat houdt in dat je als consument niet hoeft te betalen voordat je de bestelde goederen ontvangen hebt. Klarna zal je ook helpen wanneer je problemen hebt met je aankoop.

Wat moet je hier als klant voor doen?

Bijna niets! Je ontvangt de betalingsinstructies via e-mail of, indien gewenst, kan je ook de Klarna app downloaden. 


De voorwaarden voor bestellen en betalen

  • De overeenkomst tussen ToyChamp en u als koper komt tot stand op het moment dat u een bestelling plaatst op de ToyChamp webshop, waardoor u de  door ToyChamp gestelde voorwaarden accepteert en daaraan voldoet. Het ontbreken van een gewone handtekening doet niet af aan de verbindende kracht van het aanbod en de aanvaarding daarvan.
  • ToyChamp behoudt zicht het recht om een bestelling te weigeren of aan extra voorwaarden te onderwerpen zoals bij grote orders, bestellingen door minderjarigen, onvolledige bestelprocedures of problemen bij vorige orders.
  • ToyChamp is een retailbedrijf en richt zich op verkoop aan particulieren. Indien u meerdere stuks van een product aankoopt, behoudt ToyChamp zich het recht om minder stuks te leveren dan bestelt, uiteraard met terugbetaling van de niet geleverde producten
  • ToyChamp bevestigt altijd de aankoop per e-mail. Wanneer er nog geen bevestigingsmail is verstuurd is de overeenkomst nog niet van kracht.
  • De verkoper blijft eigenaar van alle goederen tot op het ogenblik van volledige betaling.
  • Om een veilige online betaling en de veiligheid van uw persoonsgegevens te waarborgen, worden de transactiegegevens met SSL technologie over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig.
  • In geval van niet tijdige betaling is ToyChamp bevoegd de overeenkomst met onmiddellijke ingang te ontbinden of (verdere) levering op te schorten tot het moment waarop de u de betalingsverplichtingen volledig bent nagekomen.
  • De Algemene Voorwaarden en de bevestigingsmails worden steeds opgemaakt in de taal van de website.
  • Betaling van producten gekocht bij TOYCHAMP geschiedt uitsluitend vooraf via de voorgestelde betaalmiddelen; Bancontact, Visa of Mastercard en achteraf betalen met Klarna (wordt alleen aangeboden voor bestellingen onder € 99,95)
Naar boven

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy