43102 LEGO VIDIYO Candy Mermaid BeatBox

  • Submerk / Thema: VIDIYO
  • Merk: LEGO

Productbeschrijving

Regisseer, produceer en speel de hoofdrol in je eigen muziekvideo's met de LEGO® VIDIYO™ Candy Mermaid BeatBox (43102) set. Gebruik de app om de zeemeermin tot leven te brengen in een geweldige popmuziekvideo die je online kunt delen. Kijk eens hoe je zeemeermin tekeer gaat op haar gitaar! Voeg leuke speciale effecten toe, zoals klodders ijs die op het podium belanden. Klaar om op tournee te gaan? Cool! Je kunt de BeatBox inklappen en overal mee naartoe nemen.

• Inspireer kinderen om hun eigen muziekvideo's te regisseren en er zelf in op te treden met de LEGO® VIDIYO™ Candy Mermaid BeatBox (43102). De set bevat een minifiguur van een zeemeermin met gitaar, 14 willekeurige BeatBits en 2 speciale BeatBits. 

• Download de gratis LEGO® VIDIYO™ app om de minifiguur en de BeatBits met speciale effecten te scannen. Kinderen zullen het geweldig vinden om hun personage tot leven te zien komen in hun eigen muziekvideo. 

• Scan de BeatBits in de app om speciale effecten vrij te spelen, zoals het muziekeffect met geluiden van blaasinstrumenten. 

• Een leuke muziekervaring voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die een leuk extraatje verdiend hebben. Deze speelset is ook een ideaal cadeau voor de feestdagen voor elk kind dat houdt van muziekspeelgoed, dansen en optreden. 

• De BeatBox is ca. 8 cm hoog, 7 cm lang en 10 cm breed. 

• De BeatBox kan worden ingeklapt zodat kinderen hun muzikale wereld mee op tournee kunnen nemen. De BeatBox biedt voldoende ruimte om het van stenen gebouwde podium, 16 BeatBits en de gitaar van de zeemeermin in op te bergen. 

• De LEGO® VIDIYO™ app is compatibel met geselecteerde iOS- en Android-apparaten. Klik hier en controleer of jouw apparaat geschikt is. Kinderen moeten hun ouder(s) om toestemming vragen voordat ze online gaan. 

• LEGO® VIDIYO™ sets bieden een nieuwe sociale speelervaring waarmee jongens en meisjes regisseurs, producenten en sterren kunnen worden door hun eigen muziekvideo's te maken en te delen. 

• LEGO® onderdelen voldoen aan strike industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. 

• LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Productspecificaties

Merk LEGO
Materiaal Plastic
Submerk / Thema VIDIYO
Bestelcode 01583472
Barcode 5702016911770
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Artikel nummer 43102
Opgepast, verstikkingsgevaar! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Champie the mascot Reviews

3.0 op 5 / 5
11 Reviews
  • 1/5

    Slechte app, prul

    NG | 13 juli 2021

    Van Lego zijn wij kwalitatief goede spullen gewend. De blokjes en het poppetje (wij hebben de zeemeermin) zijn wat dat betreft precies wat we ervan verwachten. Het gave van deze vidiyo mermaid box is echter niet het poppetje en het doosje waar dat in zit, maar de wisselwerking tussen de plaatjes die je naast je pop plakt en de app, die je op basis van jouw keuze een ander muziekje, dansje of filmpje laat maken. Hoe dat precies werkt weten we niet, omdat we de app niet aan de praat krijgen. Het is een hele zware app heeft Lego inmiddels laten weten, en op de meeste Android toestellen blijkt hij niet te werken. Bij ons in huis voldoet alleen mijn telefoon aan alle specs maar ook op mijn telefoon loopt de app continu vast. We hebben nog geen enkele keer een filmpje kunnen maken. Het doosje zelf stelt volgens dochter niets voor, ze heeft het weggezet en doet er niets mee. Deze box is voor ons één grote teleurstelling, en we raden hem niemand aan

  • 3/5

    Leuk speelgoed

    Opajan | 13 juli 2021

    Wij hebben deze mermaid set mogen testen samen met onze kleinkinderen. De doos is erg uitnodigend met veel kleuren en plaatjes. De set zelf is makkelijk in elkaar te zetten voor kindjes boven de 5 jaar. De app is makkelijk te downloaden en geeft een veilige omgeving om videos op te nemen voor kinderen met leuke muziekjes. Het enige nadeel van de app vind ik, is dat je erg veel moet downloaden tussendoor, wil je overal gebruik van maken. Onze kleinkinderen waren er na een aantal dagen al wel snel op uitgekeken. Er zijn niet veel extras om de kinderen te stimuleren om ermee te blijven spelen. Ze spelen er nu nog wel mee maar dan in combinatie met ander Lego. De app zelf word niet meer aangeraakt.

  • 3/5

    Mermaid Beatbox

    Natasja | 13 juli 2021

    Super leuk om video's mee te maken! Onze dochter van 7 jaar was er leuk mee aan het spelen. Het in elkaar zetten ging goed.

Voorraadinformatie in de winkel

Alkmaar Uitverkocht in deze winkel
Almere Uitverkocht in deze winkel
Amersfoort Uitverkocht in deze winkel
Apeldoorn Uitverkocht in deze winkel
Arkel Uitverkocht in deze winkel
Arnhem Uitverkocht in deze winkel
Bergen op Zoom Uitverkocht in deze winkel
Breda Uitverkocht in deze winkel
Eindhoven Uitverkocht in deze winkel
Emmen Uitverkocht in deze winkel
Enschede Uitverkocht in deze winkel
Groningen Uitverkocht in deze winkel
Gronsveld Uitverkocht in deze winkel
Helmond Uitverkocht in deze winkel
Hoofddorp Uitverkocht in deze winkel
Kerkrade Uitverkocht in deze winkel
Leeuwarden Uitverkocht in deze winkel
Middelburg Uitverkocht in deze winkel
Rotterdam Uitverkocht in deze winkel
Roermond Uitverkocht in deze winkel
Utrecht The Wall Uitverkocht in deze winkel
Veenendaal Uitverkocht in deze winkel
Zaandam Uitverkocht in deze winkel
Zoeterwoude Uitverkocht in deze winkel
Zwolle Uitverkocht in deze winkel

Anderen bekeken ook

43102 LEGO VIDIYO Candy Mermaid BeatBox

Koop nu

43102 LEGO VIDIYO Candy Mermaid BeatBox

 19,99
Binnen 1-2 werkdagen in huis

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy